Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημά μας που βρίσκεται στην Ινάχου 150, 21232 Άργος.

Επειδή η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς είτε σε τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η ένδειξη ” Άμεση Παραλαβή / Παράδοση 1-3 ημέρες” επιβεβαιώνεται ΜΟΝΟΝ εφόσον μετά τη καταχώρηση της παραγγελίας σας λάβετε το σχετικό e-mail / τηλέφωνο που αναφέρει πως η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή / παράδοση. Σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία σας ακολουθεί τους χρόνους των όρων χρήσης του Ηλεκτρονικού καταστήματος.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή εάν δεν έχετε λάβει τη σχετική επιβεβαίωση και ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιλαμβάνει και άλλα πράγματα που δεν είναι διαθέσιμα για άμεση παραλαβή / παράδοση η παραγγελία σας θα παραδοθεί όταν συγκεντρωθούν όλα σας τα προϊόντα.

Ωράριο λειτουργίας:

  • Δευτέρα: 9:30-14:30
  • Τρίτη: 9:30-14:30 και 17:30-20:30
  • Τετάρτη: 9:30-14:30
  • Πέμπτη: 9:30-14:30 και 17:30-20:30
  • Παρασκευή: 9:30-14:30 και 17:30-20:30
  • Σάββατο: 9:30-14:30

 

Παραλαβή από πρακτορείο

Μπορείτε αν θέλετε να παραλάβετε δωρεάν τα προϊόντα με δικό σας μέσο από τη συνεργαζόμενη αποθήκη μας ΗΡΑΚΛΗΣ (Κυριάκη – Καλογεροπούλου Στυλιανή Α.) Λεωφόρος Κηφισού 91 – Α7, Αιγάλεω Αττικής, τηλ. 210 3452778.

 

Μεταφορική εταιρεία

Παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους αποστέλονται μόνο με μεταφορική εταιρεία.

Η αποστολή με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας. Το κόστος υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης μεταξύ πελάτη & μεταφορικής εταιρείας.

Σε όλη την Ελλάδα ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη – απομακρυσμένη περιοχή , κατόπιν επικοινωνίας με την μεταφορική, ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον κόστος για την μεταφορά στο χώρο σας.

Όλες οι παραδόσεις γίνονται επί πεζοδρομίου.

 

Courier

Για παραγγελίες μικρού βάρους και όγκου η αποστολή πραγματοποιείται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική με ελάχιστη χρέωση 3,50€.

Για την ασφάλεια των παραγγελιών σας, σας συνιστούμε να ελέγχετε το περιεχόμενο του δέματος κατά την παραλαβή και παρουσία του ταχυμεταφορέα, για να διαπιστώσετε τυχόν φθορές των προϊόντων σας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.